foto

Zora Holt

  • nar. 8.7.1975 (43 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alleingang (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Der verflixte Flaschengeist (TV film)
2011 Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2009 Baby frei Haus (TV film)
Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Unter anderen Umständen - Auf Liebe und Tod (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Jeden a půl rytíře
2007 Zajíček bez oušek
2006 Zwei Bräute und eine Affäre (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Big Ben - Láska a utrpení (TV film)
Keine Lieder über Liebe
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
Výzva
2004 Agnes a jeho bratři
Macho v nesnázích (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)
2002 Eva Blond I: Vrah vynáší rozsudek (TV film)
Na to se neumírá (TV film)
2001 Lady Luck aneb Hra o lásku (TV film)
Suck My Dick
2000 Scharf aufs Leben (TV film)

TV seriály

2011 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2010 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Maja (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace