foto

Ilse Hofmann

  • nar. 3.1.1949 (70 let)
    Ingolstadt, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2007 Die großen und die kleinen Wünsche - Amors Pfeile (TV film)
Die großen und die kleinen Wünsche - David gegen Goliath (TV film)
2005 Moje sestra a já (TV film)
2004 Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2000 Tatort - Passion (TV film)
1999 Die Zauberfrau (TV film)
1995 Im Innern des Bernsteins (TV film)
1994 Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
1993 Tatort - Deserteure (TV film)
1992 Schulz & Schulz III- Wechselspiele (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
Tatort - Unversöhnlich (TV film)
1991 Místo činu - Pedofil (TV film)
Schulz & Schulz II - Aller Anfang ist schwer (TV film)
Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)
1986 Místo činu - Výměna (TV film)
Záměna (TV film)
1985 Gespinst, Das (TV film)
1984 Místo činu - Pachatel a oběť (TV film)
1983 Dingo (TV film)
1982 Tollwut
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1979 Welt in jenem Sommer, Die (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
Späte Liebe (TV film)
1976 Ilse ist weg, Die (TV film)
1972 Sprintorgasmic (studentský film)

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Duett in Bonn (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace