foto

Pekka Seppä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Estradilla: Huips! (koncert)
1997 Pekko ja unissakävelijä
1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari

TV seriály

2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vauhtia ja vakuutuksia (S01E03)
1995 Joulukalenteri (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1990 Kaupungin kaunein lyyli (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1994 Kokkelivekkulit (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky