foto

Beat Marti

  • nar. 9.6.1972 (48 let)
    Chur, Graubünden, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bis wir tot sind oder frei
Polizeiruf 110 - Tod einer Toten (TV film)
2019 Coda
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
2018 Amur senza fin (TV film)
Mario
Tatort - Bombengeschäft (TV film)
2017 Tatort - Borowski und das Land zwischen den Meeren (TV film)
2016 Geography of the Heart
Kryo
2015 Amateur Teens
Nic se nestalo
2014 Die Tränensammlerin (studentský film)
Tatort - Vielleicht (TV film)
True Love Ways
2013 Akta Grüninger
Kursverlust (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)
Šťastná nehoda
2011 Die Relativitätstheorie der Liebe
Vater, unser Wille geschehe (TV film)
2010 Ampelmann
Callgirl v akci (TV film)
Der Grosse Kater
Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Austern ohne Schale
Navzdory osudu (TV film)
Oddáš nás?
2008 Berlin am Meer
Canzun alpina (TV film)
Hamstern (studentský film)
Heldin der Lüfte (TV film)
Náhodné setkání (TV film)
Sunny Hill
2007 I Was a Swiss Banker
2006 Schwarze Schafe
2005 Lago mio (TV film)
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)

TV seriály

2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ein dunkles Geheimnis (S04E04)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Vražda v parku (E10)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzweiflung (S13E05)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zeit der Wahrheit (S10E16)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
1994 Die Direktorin (TV seriál)
Fascht e Familie (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky