foto

Hannu Karpo

  • nar. 5.3.1942 (77 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Saatanan radikaalit
1968 Haamuhallitus (TV film)
Äl' yli päästä perhanaa

Dokumentární

2010 Suomalaiset rallilegendat (TV seriál) - a.z.
2009 Karpon parhaat (TV seriál)
Uuden aallon jäljillä (TV film) - a.z.
2008 Punklandia (TV seriál) - a.z.
2003 Onnen tähden - Keskioluen tarina (TV film) - a.z.
1982 Hyvä viinalaki - Huonot toteuttajat (TV film)
1981 Syntisin silmin (TV film)
1978 Hyvä Suomi (TV seriál)
1966 Jyväskylän Suurajot vuonna 1966 (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1981 Syntisin silmin (TV film)
1972 Vaiennut viulu (TV film)
1970 Shaahiparin vierailu (TV seriál)

TV pořady

1967 Ajankuva (TV pořad)
1965 Jyväskylän viidennettoista suurajot (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

1981 Syntisin silmin (TV film)
1972 Vaiennut viulu (TV film)
1970 Olen numero likaisessa mapissa (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1978 Hyvä Suomi (TV seriál)
1972 Vaiennut viulu (TV film)

Host

TV pořady

2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Idols (TV pořad)
1981 Karpolla on asiaa (TV pořad)
1978 Perhe tekee veneretken (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1971 A-Studio (TV pořad)
1966 Me krokotiilit (TV pořad)
1965 Jyväskylän viidennettoista suurajot (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky