foto

Daniel Katz

  • nar. 25.11.1938 (80 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Lahja (TV film)
Piristäjät (TV film)
1986 Sittande hund (TV film)
1982 Král bez srdce
Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1975 Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)

TV seriály

1994 Pudonneita (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
1986 Seinähullut naapurit (TV seriál)
1984 Liekitettyjä Kääryläisiä (TV seriál)
1972 Lehtori M (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Vieraalla maalla
1997 Lahja (TV film)
1990 Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1989 Aito Halonen (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
1982 Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
1981 Armahda meitä (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
1970 Pilvilinna
1962 Noita (TV film)

TV seriály

2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)

Dokumentární

2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1983 Wanda, rakastettuni - kniha

Host

TV pořady

2007 Kirjamaa (TV pořad)
2003 Jazzia Viiskulmassa (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky