foto

Jeong-gil Lee

  • nar. 1.10.1944 (74 let)
    Hedžu, provincie Jižní Hwanghe, Severní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Athena: Bohyně války
1975 Yukcheui yaksok

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
2015 Eebeueuisalang (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Choigoui gyeolhon (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Sangeo (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
Chunsaui suntaek (TV seriál)
Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
Ailiseu (TV seriál)
Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Mangsulyijima (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Ggot chateureo wattdanda (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
2006 Cheongookeui namoo (TV seriál)
Keu yeojaui seontaek (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
Boohwal (TV seriál)
Je5 konghwakuk (TV seriál)
Jikji (TV seriál)
Milenci v Praze (TV seriál)
김약국의 딸들 (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
Sawolui kiseu (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Samakuisaem (TV seriál)
Sooleh nara (TV seriál)
Yeon in (TV seriál)
진주목걸이 (TV seriál)
2002 Golmogan saramdeul (TV seriál)
Raibeol (TV seriál)
Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
여고 동창생 (TV seriál)
2001 Gaeule mannan namja (TV seriál)
Ne jamae iyagi (TV seriál)
Sunjeong (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
2000 RNA (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
눈으로 말해요 (TV seriál)
줄리엣의 남자 (TV seriál)
1999 Pado (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
Nae maeumeul ppaeteobwa (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
Sarangui hyanggi (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1986 Hoechunmun (TV seriál)
1985 Poong ran (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace