foto

Ji-ho Kim

  • nar. 22.7.1974 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gangcheolbi
2016 Sunjeong
2011 Booleojin hwasal
Mihanhae, komaweo
1997 Inyeon
1995 Ggorichineun namja

TV seriály

2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
2010 Yeojadeul molla (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
2005 Dolahon singgeul (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Ro peom (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Nunmuli boilkkabwa (TV seriál)
1998 Saranghae saranghae (TV seriál)
1995 Ahpateu (TV seriál)
1994 Sarangui insa (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace