foto

Antti Einari Halonen

  • nar. 3.11.1945 (73 let)
    Mikkeli, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Linna
1983 Viikonloppuna vapaata (TV film)
1972 Oman itsensä herra (TV film)
Teatterituokio: Keittiö (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
1969 Kolme valkoista paitaa (TV film)
1968 Puulinna
1967 Hupsut homekorvat (TV film)
1966 Avaruusmekko (TV film)

TV seriály

2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Tonavan mutka
1980 Laahus (TV film)
1976 Pääsiäinen (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Pääsiäinen (TV film)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)
1967 Naisia ja ihmisiä (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky