foto

Timo T. A. Mikkonen

  • nar. 15.7.1947
    Helsinki, Finsko
  • zem. 24.1.2017 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hukkakaurat
1997 Kosminen kaaos (TV film)
1993 Virtaset ja Kekkonen - a.z.
1986 Liian iso keikka
1985 Hei kliffaa hei!

TV seriály

2008 Tukka Auki (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)

Dokumentární

2016 Nykänen omin sanoin
2007 Viihteen 50 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1980 Vuosikymmenen käännekohdat (TV seriál)

TV pořady

1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

1980 Vuosikymmenen käännekohdat (TV seriál)

TV pořady

1971 M-show (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1980 Vuosikymmenen käännekohdat (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Karavaanarit (TV pořad)
2009 Mikkosten maailma (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
TWU (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Kesäkerttu (TV pořad)
Maailman pisin talk show (TV pořad)
1993 Illan päätteeksi, Timo T.A. Mikkonen (TV pořad)
1992 HPR (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Hittimittari (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky