foto

Il-hwa Lee

  • nar. 3.1.1971 (50 let)
    Okres Yeongyang, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gibangdoryeong
2018 Cheonhwa
Tamjeong 2
2016 Abbaneun dal
2015 Tamjeong : deo bigining
2014 Paeshyeonwang
2008 Jeongkeulpiswi (TV film)
Nallari jongbujeon
Romaentik aillaendeu

TV seriály

2020 Geojitmalui Geojitmal (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
2018 Bimilgwa geojinmal (TV seriál)
Eommaui se beonjje gyeolhon (TV seriál)
Romaentik boseu (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Chokobaengkeu (TV seriál)
Jeulgeoun naui jip (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Goodbye, My Youth. Goodbye, Ssangmundong (E20)
You Did Your Very Best (E19)
Goodbye, First Love (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Life is Irony - I (E16)
Between Love and Friendship (E15)
Don't You Worry (E14)
další epizody (16)
Orenji mamalreideu (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
Jeong Do-jeon (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (21)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
Geudaerodo gwaenchanha (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Neon naege banehsseo (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Maentange heding (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2007 Mediceolgibang younghwagwan (TV seriál)
Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Jikji (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Ggangsuni (TV seriál)
2003 Yibeuui hwawon (TV seriál)
2002 Cheomseongdaeui dal (TV seriál)
1996 Wiheomhan sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky