foto

Pil-mo Lee

  • nar. 26.6.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Samooleui bimil
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
2004 Baramui jeonseol
2003 Arirang
1999 Swiri

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Deo eiseu (TV seriál)
Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (21)
Pinokio (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Suhochunsa Kim Young Goo (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
2006 Ajeummaka ganda (TV seriál)
Gangi doeeo mannari (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 이불 밖은 위험해 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
정글의 법칙 in 뉴질랜드 (TV pořad)