foto

Doris Schade

  • nar. 21.5.1924
    Bad Frankenhausen, Thuringia, Německá říše
  • zem. 25.6.2012 (88 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Žáby k zulíbání 3
2007 Žáby k zulíbání 2
2006 Žáby k zulíbání
2005 Die Schönsten Jahre (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Der Prinz von Homburg (TV film)
2003 Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
Rosenstrasse
2002 Bobby (TV film)
Charlotte Link - Das Haus der Schwestern (TV film)
Gameboy
2000 Altweibersommer (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
Nic než pravdu
1998 Im Atem der Berge (TV film)
1996 Za hranicí ticha
1995 Heimatgeschichten - Familienbande (TV film)
1994 Tödliche Wahrheit (TV film)
1993 Denunziantin, Die
Rivalové v lásce (TV film)
1992 Abgetrieben (TV film)
1989 Onkel Wanja (divadelní záznam)
1986 Rosa Luxemburg
1984 Wenn ich mich fürchte
1983 Heller Wahn
1982 Touha Veroniky Vossové
1981 Olověná doba
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
1979 Bourbon Street Blues
Kur in Travemünde (TV film)
1977 Frauen in New York (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
1974 Jungfrau von Orleans, Die (TV film)
1972 Geschichte für 24 Stunden (TV film)
1971 Der Selbstmörder (TV film)
Die Münchner Räterepublik (TV film)
Drei mal Hoffnung (TV film)
Wer kennt diesen Mann? (TV film)
1970 Piggies (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Sag's dem Weihnachtsmann (TV film)
1968 Ein Abschiedsbrief (TV film)
Prüfung eines Lehrers (TV film)
1967 Auswanderer, Der (TV film)
In Lemgo 89 (TV film)
1966 Kostenpflichtig zum Tode verurteilt (TV film)
Musik (TV film)
1965 Fall Klaus Fuchs, Der (TV film)
Klaus Fuchs: Geschichte eines Atomverrats (TV film)
1964 Die Geschichte von Joel Brand (TV film)
Leonce und Lena (TV film)
Mein oder Dein (TV film)

TV seriály

2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Katzenfutter (S06E09)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky