foto

Catrin Stewart

  • nar. 29.1.1988 (30 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Connie
Y Llyfrgell
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2006 Křižák v džínách
2003 Hearts of Gold (TV film)

TV seriály

2017 Bang (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Pán času (TV seriál)
Deep Breath (S08E01)
2012 Stella (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Šarlatový děs (S07E12)
Sněhuláci (S07E06)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál) - herec, a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace