foto

Catrin Stewart

  • nar. 29.1.1988 (29 let)
    Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Connie
Y Llyfrgell
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2006 Křižák v džínách
2003 Hearts of Gold (TV film)

TV seriály

2014 Pán času (TV seriál)
Deep Breath (S08E01)
2012 Stella (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
Šarlatový děs (S07E12)
Sněhuláci (S07E06)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál) - herec, a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace