foto

Ilse Rautio

  • nar. 13.5.1943 (76 let)
    Jääski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Ei millään pahalla (TV film)
1989 Kolmas pyörä (TV film)
1987 Pieni yösoitto (TV film)

TV seriály

2002 Hurja joukko (TV seriál)
1997 Verisiskot (TV seriál)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1993 Hirveä juttu (TV seriál)
Viiskulmasta itään (TV seriál)
1990 Rivitaloelämää (TV seriál)
Viimeinen joulu (E14)
Ylpeys ja ennakkoluulo (E13)
Ukko ukon töissä (E12)
další epizody (6)
1989 Rivitaloelämää (TV seriál)
Malja menestykselle (E08)
Mä en haluu kuulla (E07)
Kuka se on? (E06)
další epizody (8)
1984 Hesse 120462/1100V (TV seriál)
Yhtäköyttä-yhdistys kokoontuu (TV seriál)
1982 Alpo ja Jussi (TV seriál)

TV pořady

1987 Tiikerihai (TV pořad)
1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Kuumat kundit

Host

TV pořady

1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky