foto

Miina Äkkijyrkkä

  • nar. 2.7.1949 (70 let)
    Lapinlahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Taikapeili (TV seriál)

Dokumentární

2012 Jumalainen valo - Leonardo da Vilhu
2001 Miinavaara!
1993 Olen aito suomalainen, ammuu
1989 Nautavaellus

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky