foto

Joo-won Ko

  • nar. 16.10.1981 (38 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mudeungsantajan, Park Hong Suk

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)
파랑새는 있다 (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2008 Nae yeoja (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
2004 Kkakdugi (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 원나잇 푸드트립 먹방레이스 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky