foto

Susanne Lüning

  • nar. 19.4.1966 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Preis der Schönheit (TV film)
2016 Donna Leon - Das goldene Ei (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)
In Liebe eine Eins (TV film)
2004 Das Duo - Bauernopfer (TV film)
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)
2003 Befreite Zone
Bella Block - Tödliche Nähe (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
2000 Scheidung auf Rädern (TV film)
1998 Das Böse (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
1997 Cudze szczęście
Marthas Garten
1996 Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
Ärzte: Schattenzone (TV film)
1995 Mami, ich will bei dir bleiben (TV film)
Straßen von Berlin - Die Akte Stalin, Die (TV film)
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Molls Reisen (TV film)
1993 Krücke
1992 Endstation Harembar (TV film)
1990 Sprungdeckeluhr, Die
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Verschwundene Miniatur, Die (TV film)
1988 Herečka
Jedni druhých břemena neste
Žabí král
1987 ...und ich dachte, du magst mich
Das Tor (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1986 Jorinda a Joringel (TV film)
Pelle der Eroberer (TV film)
1985 Besuch bei Van Gogh
Hälfte des Lebens
1984 Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)

TV seriály

2010 Poslední polda (TV seriál)
Nevěra pro začátečníky (S01E09)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Generální zkouška (S02E11)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
In fuga per la vita (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace