foto

Jyrki Nousiainen

  • nar. 20.9.1943 (76 let)
    Kerimäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alma de Sant Pere
2013 Nuoren Wertherin jäljillä
2012 Miesten välisiä keskusteluja
2008 Korkein oikeus
2007 De-Nature (studentský film)
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1989 Aito Halonen (TV film)
1986 Klovni
Liian iso keikka
1983 Lemmen karu selli (TV film)
1982 Král bez srdce
1973 Meiltähän tämä käy
1972 Vassa Zeleznova (TV film)
1970 Teatterituokio: Pilatus (TV film)
1969 Amoretta - Pieni lemmenviisu (TV film)
Kolme valkoista paitaa (TV film)
Leikkikalugangsteri
Teatterituokio: Esimies (TV film)
Tirlittan (TV film)
1968 Lude (TV film)
1967 Henrik ja Pernilla (TV film)
Kapteeni Mikko, ohoi! (TV film)
Teatterituokio: Kohtalokas lemmenleikki (TV film)
Yö ja päivä (TV film)
1966 Näyttelijäkuningatar (TV film)
1965 Tanssiva aasi (TV film)
1962 Hän varasti elämän
Pikku Suorasuu
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Oksat pois..!
Tyttö ja hattu

TV seriály

2016 Roba (TV seriál)
Viha (S03E08)
2012 Kimmo (TV seriál)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
1997 Paluu naapurilähiöön (TV seriál)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)
1981 Sotapäällikön poika (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1971 Havukka-ahon ajattelija (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
Kivikasvot show (TV seriál)
Naapurilähiö (TV seriál)
1967 Hilma (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)
1973 Positiivi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky