foto

Markku Söderström

  • nar. 15.8.1948 (71 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Zajícův rok
1973 Savolaenen suusmutjautus (TV film)
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
1964 Luoti sydämessä (TV film)
1963 Teerenpeliä
1962 Chlapci

TV seriály

1985 Uskottu mies (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1974 Henteri ja Viliina (TV seriál)
1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky