foto

Tapani Perttu

  • nar. 8.6.1940 (79 let)
    Hämeenkyrö, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Muumi ja punainen pyrstötähti - herec, vyp.
2008 Muumi ja vaarallinen juhannus
2007 Antiikkieno
2006 Kansanlaulut
Kirkkaalta taivaalta (TV film)
2005 Korvatunturi - vyp.
Slib
2004 Gourmet Club (TV film)
Tähtihetkiä kotiteatteriin
1998 Korkein oikeus (TV film)
1996 Tie naisen sydämeen
1995 Suolaista ja makeaa
1993 Uuno Turhapuron poika
Äidin tyttö
1990 Porttikielto taivaaseen
1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
1984 Angelas krig
Likainen käsi (TV film)
1983 Zoja (TV film)
1982 Lulu (TV film)
Seitsemän hirtetyn tarina (TV film)
1980 Sotalapsi (TV film)
1976 Agricolan linja (TV film)
Kuka makaa missä? (TV film)
Tiennäyttäjä (TV film)
1970 Anna
1969 Oksat ja omenat (TV film)
1967 Eskon häämatka (TV film)
1965 Anarkistit (TV film)
Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1963 Puhesinfonia (TV film)
1962 Pikku Suorasuu
Tähdet kertovat, komisario Palmu

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Syväsukellusta (E08)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Klubi (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Sankari (E03)
Unen vanki (E01)
1992 Hero (TV seriál)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
1988 Eloa kuin paratiisissa (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Dokumentární

1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1971 Perkele! Kuvia Suomesta
1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Host

TV pořady

2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Pianonvartija (TV pořad)
1967 Mukaan vaan (TV pořad)
Mukaan vaan, Joulupukki! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace