foto

Brad Jones

  • nar. 20.12.1981 (38 let)
    Springfield, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Another Cinema Snob Movie
2017 Jesus, Bro!
2015 Shot on Shitteo
2013 The Reviewers
2011 Paranoia
2010 The Hooker with a Heart of Gold
2008 Game Boys
2007 Midnight Heat
2005 Cheap
2003 Freak Out
2002 Sadistic Bitch
2000 Canceled Sitcoms
1998 Stare Well

TV seriály

2014 The Reviewers (TV seriál)
2011 80's Dan (TV seriál)
Brows Held High (TV seriál)
DVD-R Hell (TV seriál)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
2009 Brad & Jerrid (TV seriál)
Kung Tai Ted (TV seriál)
The Big Box (TV seriál)
2008 Atop the Fourth Wall (TV seriál)
2007 5 Second Movies (TV seriál)
The Cinema Snob (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Shot on Shitteo
2013 The Reviewers
2011 The Ballad of El Topo Chico
2010 The Hooker with a Heart of Gold
2008 Game Boys
2007 Midnight Heat
2005 Cheap
2003 Freak Out
2002 Sadistic Bitch
2000 Canceled Sitcoms
1998 Stare Well

TV seriály

2014 The Reviewers (TV seriál)
2013 Game Boys: The Animated Series (TV seriál)
2011 80's Dan (TV seriál)
DVD-R Hell (TV seriál)
Midnight Screenings (TV seriál)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
2009 Brad & Jerrid (TV seriál)
Kung Tai Ted (TV seriál)
The Big Box (TV seriál)
2008 Atop the Fourth Wall (TV seriál)
2007 The Cinema Snob (TV seriál)

TV pořady

2010 Brad Tries... (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Host

TV pořady

2018 Cinemassacre Video (TV pořad)
2010 Brad Tries... (TV pořad)