foto

Tamara Lund

  • nar. 6.1.1941
    Turku, Finsko
  • zem. 21.7.2005 (64 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Träume kann man nicht verbieten (TV film)
1970 Päämaja
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1966 Spoon River -antologia (TV film)
1965 Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
1963 Lysistrate (TV film)
Puhesinfonia (TV film)
Villin Pohjolan kulta
1962 Kun tuomi kukkii
Naiset, jotka minulle annoit

TV seriály

1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)

Dokumentární

1972 Finland Festivals
1963 Aurinkoranta

Divadelní záznam

1987 Myrsky (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1968 Rinnakkain (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
1965 Ilmasilta (TV pořad)
Ilta on vielä nuori (TV pořad)
Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Seis - Stop! (TV pořad)
1963 Nuottiavain (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky