foto

Peter von Bagh

  • nar. 29.8.1943
    Helsinki, Finsko
  • zem. 17.9.2014 (71 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 60 Seconds of Solitude in Year Zero
1972 Kun taivas putoaa...
1971 Hrabě
1970 Bensaa suonissa
Letní vzpoura
1969 Čas růží
1968 Pockpicket eli katkelmia helsinkiläisen porvarisnuoren elämästä

Dokumentární

2017 Lauluja utopiasta
2014 Sosialismi
2013 Muisteja
2011 Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
2008 Helsinki, ikuisesti
Tähtien tarina (TV seriál)
2006 Edvin Laine (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
2000 Kahdeksan luodin kaiku
1999 Irma Seikkula - Kulta-ajan tähti (TV film)
1994 Mies varjossa (TV seriál)
1993 1939
Fennadan tarina (TV seriál)
Suomi-Filmin tarina (TV seriál)
1992 Viimeinen kesä
1991 SF-tarina (TV film)
1989 Asema
1987 Muisto - Itsenäisen Suomen ensimmäisten vuosien kertomus (TV seriál)
Olavi Virta
1986 Ajan draama (TV film)
1985 Elämä ja aurinko - rapsodia F.E. Sillanpään maisemasta (TV film)
1984 Lähikuvassa Metro-tytöt (TV film)
1983 Lähikuvassa: Dave 'Isokynä' Lindholm (TV film)
Lähikuvassa: Eppu Normaali (TV film)
Lähikuvassa: Hassisen kone (TV film)
Lähikuvassa: Juice Leskinen (TV film)
Lähikuvassa: Pelle Miljoona (TV film)
Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)
Lähikuvassa: Remu Aaltonen (TV film)
Lähikuvassa: Tuomari Nurmio (TV film)
Päivä Karl Marxin haudalla (TV film)
1982 Väliasemalla Veikko Lavi (TV film)
1981 Tauno Palo (TV film)
1980 Tapsa - Viiltoja reissumiehen elämästä
Vuosi 1952 (TV film)
1979 Repe - Sirpaleita Reino Helismaan elämästä (TV film)
Tankavaaran Travolta (TV film)
1978 Paavo Nurmi - mies ja aika (TV film)
1972 Olavi Virta (TV film)
1969 Joulukuu

TV pořady

1985 Suomi Pop (TV pořad)
1979 Repen lauluja 1 (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)
1977 Suomi-ilta (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Hrabě
1968 Pockpicket eli katkelmia helsinkiläisen porvarisnuoren elämästä

Dokumentární

2017 Lauluja utopiasta
2014 Sosialismi
2013 Muisteja
2011 Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
2008 Helsinki, ikuisesti
Tähtien tarina (TV seriál)
2006 Edvin Laine (TV film)
2005 Kansalainen Puupää (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
Sininen sana (TV seriál)
2000 Kahdeksan luodin kaiku
1999 Irma Seikkula - Kulta-ajan tähti (TV film)
1997 Oi kallis Suomenmaa (TV seriál)
Victor Erice & Unelma valosta
1996 Erään oopperan synty
1994 Mies varjossa (TV seriál)
1993 1939
Fennadan tarina (TV seriál)
Suomi-Filmin tarina (TV seriál)
1992 Kohtaaminen (TV film)
Viimeinen kesä
1991 SF-tarina (TV film)
1989 Asema
1988 Henkilökohtainen ongelma (TV film)
Jukeboxin ikivihreät
1987 Muisto - Itsenäisen Suomen ensimmäisten vuosien kertomus (TV seriál)
Olavi Virta
1986 Ajan draama (TV film)
1985 Elämä ja aurinko - rapsodia F.E. Sillanpään maisemasta (TV film)
1984 Lähikuvassa Metro-tytöt (TV film)
1983 Lähikuvassa: Dave 'Isokynä' Lindholm (TV film)
Lähikuvassa: Eppu Normaali (TV film)
Lähikuvassa: Hassisen kone (TV film)
Lähikuvassa: Juice Leskinen (TV film)
Lähikuvassa: Pelle Miljoona (TV film)
Lähikuvassa: Rauli Badding Somerjoki (TV film)
Lähikuvassa: Remu Aaltonen (TV film)
Lähikuvassa: Tuomari Nurmio (TV film)
Päivä Karl Marxin haudalla (TV film)
1982 Väliasemalla Veikko Lavi (TV film)
1981 Tauno Palo (TV film)
1980 Tapsa - Viiltoja reissumiehen elämästä
Vuosi 1952 (TV film)
1979 Repe - Sirpaleita Reino Helismaan elämästä (TV film)
Tankavaaran Travolta (TV film)
1978 Paavo Nurmi - mies ja aika (TV film)
Sinitaivas (TV film)
1972 Olavi Virta (TV film)
1970 Liikemiehen muotokuva
1969 Joulukuu
1968 Vanhan valtaus

TV pořady

1985 Suomi Pop (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1971 Hrabě

Dokumentární

1999 Irma Seikkula - Kulta-ajan tähti (TV film)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Sosialismi
1993 1939
1988 Jukeboxin ikivihreät
1970 Liikemiehen muotokuva

Host

TV pořady

2012 Arkistovieraana (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Mies ja musiikki (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
1997 Turkka & Turkka (TV pořad)
1996 45 minuuttia (TV pořad)
1987 Veikko Lavi ystävineen (TV pořad)
1986 Minä soitan sulle (TV pořad)
1979 Repen lauluja 1 (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)
1977 Suomi-ilta (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace