foto

Maija-Liisa Peuhu

  • nar. 20.1.1942 (77 let)
    Kuusankoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 2B (studentský film)
Maaginen kristalli
2006 Seppo Goes Shakespeare (TV film)
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
Isältä pojalle
Joulubileet
1988 Marjatta (TV film)
1987 Ja poika vaikenee (TV film)
Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Akallinen mies
1985 Hei kliffaa hei!
Raamit ränniin (TV film)
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Akaton mies
1982 Delegaatio (TV film)
1980 Lossi (TV film)
1979 Sulka (TV film)
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)
Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1975 Ystävyysottelu (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
1972 Pelitoosa (TV film)
1967 Kun ympäri käydään... (TV film)
1965 Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1963 Puhesinfonia (TV film)
1962 Pikku Suorasuu
Varjostettua valoa

TV seriály

2019 Kämppä tyhjänä (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2018 Pihlajasatu (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
Vihreän kullan maa (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Suomen huutokauppakeisari (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
Salatut elämät 10 v (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky