foto

Ritva Oksanen

  • nar. 16.6.1939 (80 let)
    Vaasa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Huhtikuu
1999 Ihon aika (TV film)
1994 Anita
1975 Kesän maku
1974 Karvat
1972 Äiti ja Anna (studentský film)
1970 Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
1969 Sen kunniaks (TV film)
1968 Veren häät (TV film)
1967 Don Juan tulee sodasta (TV film)
Sköna Helena (TV film)
1966 Talonpojan perintö
1965 Keinumorsian (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1963 Puhesinfonia (TV film)
Teatterituokio: Matka Biarritziin (TV film)
1962 Herrasmies vai narri
Pikku Suorasuu
Vaarallista vapautta

TV seriály

2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1981 Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Kiivas, herkkä ja lempeä (E02)
Levoton sielu, armoton arki (E01)
Rauhanranta 12 (TV seriál)
Vonkalat (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1963 Tikankolo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Robottinako unelma-ammatissa? (TV film)

Host

TV pořady

2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1979 Eurovision laulukilpailu 1979 - Suomen karsinta (TV pořad)
Laulunlyömät (TV pořad)
1978 Oi niitä naisia (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)
1972 Syksyn sävel 1972 (TV pořad)
1971 Syksyn sävel 1971 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace