foto

Ritva Oksanen

  • nar. 16.6.1939 (80 let)
    Vaasa, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2014 Huhtikuu
1999 Ihon aika (TV film)
1994 Anita
1975 Kesän maku
1974 Karvat
1972 Äiti ja Anna (studentský film)
1970 Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
1969 Sen kunniaks (TV film)
1968 Veren häät (TV film)
1967 Don Juan tulee sodasta (TV film)
Sköna Helena (TV film)

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace