foto

Yrjö-Juhani Renvall

  • nar. 23.5.1946 (73 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Zimní válka
1988 Pohjanmaa
1983 Mona ja palavan rakkauden aika
1980 Živote, tady jsem!
1979 Pekka Puupää (TV film)
1976 Hölmöläisiä (TV film)

TV seriály

1989 Talvisota (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1981 Syöksykierre
1980 Živote, tady jsem!

TV seriály

1984 Kivisydän (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky