foto

Aarno Laitinen

  • nar. 17.1.1943 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Riisuminen
1970 Pilvilinna

TV seriály

1997 Nitrokabinetti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Epäilyksen varjossa - Elokuva Alpo Rusista
2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)
2000 Ota mut kyytiin (TV seriál)
1999 Herrat nauraa (TV seriál)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
1986 Minä soitan sulle (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky