foto

Erkki Hetta

  • nar. 1.9.1954 (64 let)
    Vuotso, Sodankylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Laponská odysea - dámská jízda
2010 Laponská odysea
2004 Hyviä aikeita (studentský film)
Reissu (TV film)
2002 Korpisen veljekset (TV film)
2001 Epäilyksen varjo (TV film)
1999 Ison miehen vierailu
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1991 Missä on suuri pohjoinen (TV film)
1990 Ystävät, toverit
1985 Neznámý voják

TV seriály

2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (10)
Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Eksodus uhkakuville (E06)
Aika hyvä poliisiksi (E05)
Suo siellä, Viola täällä (E04)
2006 Turvetta ja timantteja (TV seriál)
Mustaa kultaa ja kuravelliä (E03)
Ei kivi miestä pahenna (E02)
Kuusniemeä koetellaan (E01)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)

Dokumentární

1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Host

TV pořady

1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace