foto

Ilkka Kylävaara

  • nar. 25.12.1946 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Naisten sauna (TV film)
1986 Pano (TV film)
1981 Muutto (TV film)
1979 Ateria (TV film)
1977 Suomalaisen politiikan museo (TV film)
1971 Kaikki tyrkkii toisiaan (TV film)

TV seriály

1999 Tunteen palo (TV seriál)
1994 Pudonneita (TV seriál)
1986 Sekakuoro (TV seriál)
1984 Yhtäköyttä-yhdistys kokoontuu (TV seriál)
1983 Rakkautta (TV seriál)
1982 Linnani on kotini (TV seriál)
1978 Oppirahat (TV seriál)

Dokumentární

1978 Hyvä Suomi (TV seriál)

TV pořady

1977 Perjantaita (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1975 Omat jutut (TV pořad)
1973 Positiivi (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Veturi (divadelní záznam)
1977 Pää (TV film)
Suomalaisen politiikan museo (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)

TV pořady

1978 Sketsi-teatteri (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Tie naisen sydämeen - kniha

Host

TV pořady

2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Vaarallinen risteys (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
1989 Enkelten keittiö (TV pořad)
1988 Ilettääkö (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky