foto

Karoliina Blackburn

  • nar. 23.11.1972 (46 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teidät tuomitaan elinkautiseen
2015 Syyllinen
Vares - Sheriffi
2014 Hiljaiset Ystävät (studentský film)
Nightmare 2 - Painajainen jatkuu
2013 Fatima (TV film)
2012 Nightmare - Painajainen merellä
Stalkkeri (TV film)
Taistelu Näsilinnasta 1918
2010 Korpin laulu (studentský film)
2009 Mansikoita ja kermavaahtoa (studentský film)
Skeleton Crew
2008 Blackout
Monofobia (studentský film)
2007 Antiikkieno
2005 Game Over
Irmeli ja auto (TV film)
Star Wreck VI: In the Pirkinning
2004 Capone (TV film)
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2000 Badding
Hylätyt talot, autiot pihat
Lohdutusseremonia
1998 Kulkurin taivas (studentský film)
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Kissan kehto 2/2 (S02E06)
2016 Neiti Etiketti (TV seriál)
Kaupassa (E10)
Kiireinen (E09)
Päivä partiolaisena (E08)
další epizody (10)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (10)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
Yhden naisen miehet (E01)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Jumalan poika (S02E05)
Ilolintu (S02E03)
Ikuisesti sinun (S02E02)
další epizody (4)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Neiti Etiketti (TV seriál)
Kaupassa (E10)
Kiireinen (E09)
Päivä partiolaisena (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Kohtauspaikka: Luokkakuva (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Harakanpesä (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2001 Suuri seikkailu (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
Mankeli (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky