foto

Neema Barnette

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Woman Thou Art Loosed!: On the 7th Day
2007 Super Sweet 16: The Movie
2006 Rozjeď to naplno
2002 Civil Brand
1997 Close to Danger (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Spirit Lost
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
Na dosah smrti (TV film)
1992 Dva světy: Milostný příběh (TV film)
1989 My Name Is Zora (TV film)
1985 Sky Captain

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
Giving Up (E09)
Backstabbers (E08)
Fantastická výchova (TV seriál)
Bosch (TV seriál)
Prostor mezi hvězdami (S05E06)
2018 Dobrej polda (TV seriál)
Love Is_ (TV seriál)
Midnight, Texas (TV seriál)
Resting Witch Face (S02E07)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Jedině drsně (S02E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Clamorous Night (S03E18)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
2017 The Breaks (TV seriál)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
1991 Cosby Show (TV seriál)
It's Apparent to Everyone (S08E06)
The Return of the Clairettes (S07E18)
27 and Still Cooking (S07E17)
další epizody (4)
1990 Cosby Show (TV seriál)
It's All in the Game (S07E05)
1989 Cosby Show (TV seriál)
The Day the Spores Landed (S06E08)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Queen Sugar (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky