foto

Neema Barnette

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Woman Thou Art Loosed!: On the 7th Day
2007 Super Sweet 16: The Movie
2006 Rozjeď to naplno
2002 Civil Brand
1997 Close to Danger (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Spirit Lost
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)
1993 Na dosah smrti (TV film)
Scattered Dreams (TV film)
1992 Dva světy: Milostný příběh (TV film)
1989 My Name Is Zora (TV film)
1985 Sky Captain

TV seriály

2018 Love Is_ (TV seriál)
The Good Cop (TV seriál)
Midnight, Texas (TV seriál)
Resting Witch Face (S02E07)
Luke Cage (TV seriál)
If It Ain't Rough, It Ain't Right (S02E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Clamorous Night (S03E18)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
2017 The Breaks (TV seriál)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Queen Sugar (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace