foto

Matti Ristinen

  • nar. 7.1.1974 (44 let)
    Nacka, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2012 Odhalený přístav
2009 Maata meren alla
2008 Intalniri incrucisate
Lacrimosa
Prossimo tuo, Il
Rozkaz
2007 Kinnunen (TV film)
Legenda o Vánocích
2006 Linnut (TV film)
Mrazivé město
Riisuttu mies
2005 Zamrzlá země
2002 Kuutamolla
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1996 Metsolat - Muistojen joulu (TV film)

TV seriály

2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (9)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (10)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Sydänjää (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (12)
Punahilkka (TV seriál)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Melontaa ja murhia (S03E02)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Valomerkki (TV seriál) - vyp.
1993 Erätulilla (TV seriál)

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Löydä luontosi (TV pořad)
2015 Villi kortti (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace