foto

Lukáš Černý

  • nar. 1976
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Plavčík
2019 Voda, čo má drží nad vodou
2018 Kluci z hor
2016 Tajemství pouze služební
2013 Jedlíci aneb Sto kilo lásky

TV seriály

2019 Čechovi (TV seriál)
2015 Stopy života (TV seriál)
Na dřeň (S02E08)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
další epizody (11)
2014 Stopy života (TV seriál)
Bílý střelec (S01E08)
Zlatá mládež (S01E07)
Poslední sbormistr (S01E06)
další epizody (7)
2013 Stopy života (TV seriál)
Dívčí sen (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky