foto

Eun-pyo Jeong

  • nar. 27.3.1966 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mianhae saranghae gomawo
2013 Deo hieoro
2008 Geu namjaui chaek 198 jjok
2007 Barampigi joheun nal
Sikkaek
2006 Haebaragi
2005 Mapado
Orora gongju
2004 DMZ, bimujang jidae
2003 Geoul sokeuro
Naechyureol siti
2002 4 Balgarak
Hae-jeok, discowang doeda
Paemilli
Raiteoreul kyeora
2000 Haengbokhan janguisa
Kilimanjaro
1999 Yuryeong
1996 Neohuiga jazzreul midneunya

TV seriály

2019 Inseoul : naegaedokribhaneun yuilhan bangbeom (TV seriál)
2018 Joseonmiinbyeoljeon (TV seriál)
Peulleieo (TV seriál)
Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
옥이네 (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Donui hwashin (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Jeoeosae, naragada (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
2011 Heeosyo (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Bimil gibang angsimjeong (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2005 Leobeuhollik (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Jang Gil San (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
Daljungssiui cinderella (TV seriál)
2002 Leobing yu (TV seriál)
2001 Ibyeoreomneun achim (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
크리스탈 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky