foto

Se-chang Maeng

  • nar. 13.11.1991 (29 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ojangguneui baltob
2016 Susaegyeok
2014 Óda na mého otce
2005 6woleui ilgi
2003 Hwaseongeuro gan sanai
Kookhwakkot hyanggi
Zkáza Ecobanu
2000 Ju nomyeong bakery

TV seriály

2018 Keopiya butakhae (TV seriál)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2013 Sesangeseo gajang widaehan il (TV seriál)
2012 K-POP choegang seobaibeol (TV seriál)
2008 Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
2002 Cheomseongdaeui dal (TV seriál)
Daemang (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
2000 자꾸만 보고 싶네 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky