foto

Natasha Parry

  • nar. 2.11.1930
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.7.2015 (84 let)
    La Baule, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le goût des myrtilles
2002 La Tragédie d'Hamlet (TV film)
1982 Cerisaie, La (TV film)
Le Lit
1981 Fille prodigue, La
1979 Meetings with Remarkable Men
Pourquoi Patricia? (TV film)
1974 Haunted: The Ferryman (TV film)
Occupations (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Romeo a Julie
1964 Nuit noire, Calcutta
1963 Girl in the Headlines
1961 Fourth Square, The
1960 Midnight Lace
The Rough and the Smooth
1957 Windom's Way
1954 Monsieur Ripois
1953 King Lear (TV film)
1952 Crow Hollow
1951 The Dark Man
1950 Dance Hall
Midnight Episode
1949 Golden Arrow

TV seriály

1990 TECX (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1979 Oresteia (TV seriál)
1978 Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1976 Red Letter Day (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1970 Shadows of Fear (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 René Clément, témoin et poète (TV film)
2002 Brook by Brook, portrait intime (TV film)

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace