foto

Charles Halford

  • nar. 28.2.1980 (37 let)
    Salt Lake City, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Charles Halford se narodil 28. února roku 1980 v Salt Lake City (Utah). Charles je americký filmový a seriálový herec, jenž odstartoval svou hereckou kariéru roku 2001 v americkém seriálu Cover Me, kde ztvárnil postavu Jamese Henche. Nicméně za krátkou dobu jeho působení ve filmové branži, si Charles zahrál již ve velké řadě filmů. V současné době žije Charles v Los Angeles a můžeme ho vidět v roli Chase Chandlera - nejlepšího přítele Johna Constantina, a zároveň jednu z hlavních postav seriálu Constantine.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tangled: Before Ever After (TV film)
The Clapper
2014 Flutter
Small Time
2012 Drahoušek k zakousnutí
Nebezpečná touha (TV film)
2010 Waiting for Forever
2009 Cela 2
Evil Angel
Táta v trapu (TV film)
2008 Adventures of Food Boy, The
Friends for Life
Zvířecí instinkty
2007 American Fork
Americká kratochvíle
Sněžní pavouci (TV film)
2006 Blesk (TV film)
Rande naslepo
2005 V zajetí rychlosti
2004 Baptists at Our Barbecue
2003 Racketeers, The
2001 Dannyho parťáci
Irům štěstí přeje (TV film)

TV seriály

2017 Tangled: The Series (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Devil Never Even Lived (S02E12)
2016 Lucifer (TV seriál)
My Little Monkey (S02E07)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
2015 Supergirl (TV seriál)
Human for a Day (S01E07)
Constantine (TV seriál)
Angels and Ministers of Grace (E12)
Quid Pro Quo (E10)
The Saint of Last Resorts: Part 2 (E09)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Rage of Caliban (E06)
Danse Vaudou (E05)
další epizody (7)
Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Zamčený pokoj (S01E03)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Turn, Turn, Turn (S01E17)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Hub (S01E07)
2012 Vegas (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace