foto

Charles Halford

  • nar. 28.2.1980 (40 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Charles Halford se narodil 28. února roku 1980 v Salt Lake City (Utah). Charles je americký filmový a seriálový herec, jenž odstartoval svou hereckou kariéru roku 2001 v americkém seriálu Cover Me, kde ztvárnil postavu Jamese Henche. Nicméně za krátkou dobu jeho působení ve filmové branži, si Charles zahrál již ve velké řadě filmů. V současné době žije Charles v Los Angeles a můžeme ho vidět v roli Chase Chandlera - nejlepšího přítele Johna Constantina, a zároveň jednu z hlavních postav seriálu Constantine.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2020 Good Joe Bell
2019 The Death and Return of Superman
2018 Armed
Zlý časy v El Royale
2017 Na vlásku před šťastně až na věky (TV film)
Taste
The Clapper
2014 Flutter
Small Time
2012 Drahoušek k zakousnutí
Nebezpečná touha (TV film)
2010 Waiting for Forever
2009 Cela 2
Evil Angel
Táta v trapu (TV film)
2008 Adventures of Food Boy, The
Friends for Life
Zvířecí instinkty
2007 American Fork
Americká kratochvíle
Sněžní pavouci (TV film)
2006 Blesk (TV film)
Rande naslepo
2005 V zajetí rychlosti
2004 Baptists at Our Barbecue
2003 Racketeers, The
2001 Dannyho parťáci
Irům štěstí přeje (TV film)

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Ranvej (E08)
Zakázaná zóna (E03)
Začátek (E01)
2019 Do temnoty (TV seriál)
Krutá zábava (S01E07)
2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Devil Never Even Lived (S02E12)
Živí mrtví (TV seriál)
Velké hrozivé N (S08E05)
2016 Lucifer (TV seriál)
Moje malá opička (S02E07)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Pineapples in Paris (S04E05)
Bob & Carol & Ted Jr. & Alice (S04E03)
další epizody (4)
2015 Supergirl (TV seriál)
Human for a Day (S01E07)
Constantine (TV seriál)
Angels and Ministers of Grace (E12)
Quid Pro Quo (E10)
The Saint of Last Resorts: Part 2 (E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dosah (S06E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Boj o Noaha (S16E23)
Matka v utajení (S16E15)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Rage of Caliban (E06)
Danse Vaudou (E05)
další epizody (7)
Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Zamčený pokoj (S01E03)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Turn, Turn, Turn (S01E17)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Hub (S01E07)
Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Odstíny modři (S02E12)
2011 Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
Us or Them (E19)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Home Sweet Home (S02E07)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky