foto

Ilkka Kuusisto

  • nar. 26.4.1933 (85 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1974 Pastorinvaalit (TV film)
1966 Rakkaus alkaa aamuyöstä
1964 Antti Puuhaara (TV film)

Dokumentární

1965 Suomalaista lasia (TV film)
1962 Leirikirje

Režijní filmografie

Filmy

1966 Sevillan parturi (TV film)
1965 Così fan tutte (TV film)

TV pořady

1966 Crusell-kvintetti soittaa (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Klassinen Suomi (TV seriál)

TV pořady

1979 Laulunlyömät (TV pořad)
1966 Yökyöpelit (TV pořad)
1965 Sanotaan se suudelmasta (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1966 Crusell-kvintetti soittaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace