foto

Seo-joon Park

  • nar. 16.12.1988 (31 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2036 Nyeon mugsilog jigu
Deurim
2019 Parazit
Saja
2017 Cheongnyeongyeongchal
Jigeum mannaleo gabnida
Rieol
2015 Akui yeondaegi
2014 Vnitřní krása
2011 Peopekteu geim

TV seriály

2020 Třída z Itaewonu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Ssam maiwei (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Hwarang (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
2016 Hwarang (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
2012 Paemilli (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Yun sikdang (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce