foto

Seo-joon Park

  • nar. 16.12.1988 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2036 Nyeon mugsilog jigu
Deurim
2019 Parazit
Saja
2018 Jigeum mannaleo gabnida
2017 Cheongnyeongyeongchal
Rieol
2015 Akui yeondaegi
2014 Vnitřní krása
2011 Peopekteu geim

TV seriály

2020 Itaewon keullasseu (TV seriál)
2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
2017 Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Hwarang (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Kilmi, hilmi (TV seriál)
2014 Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
2012 Deurim hai 2 (TV seriál)
Paemilli (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Yun sikdang (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce