foto

Ulf Törnroth

  • nar. 19.7.1936
    Turku, Finsko
  • zem. 15.7.1998 (61 let)
    Parainen, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kyyditys (TV film)
1984 Sista leken
1979 Lähikuvia eräästä naisesta (TV film)
Svejk toisessa maailmansodassa (TV film)
1978 Dagarna genom kattens öga (TV film)
1973 Rakennetaan sauna (TV film)
1970 Anna
Bensaa suonissa
1969 Paavo (TV film)
Tre långa år (TV film)
1968 Juuret (TV film)
Käärme paratiisissa (TV film)
Luule kanssamme (TV film)
Mies elää (TV film)
Nukkekoti (TV film)
Papin päivä (TV film)
Piispa ja piispan pulma (TV film)
Venetsian kauppias (TV film)
1967 Inför havets anlete (TV film)
1966 Rakas Wenander (TV film)
1965 Minne av två måndagar (TV film)
Rocket Baby (TV film)
1963 Silverpilen (TV film)
1962 Antigone (TV film)

TV seriály

1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1979 Kvastlindström (TV seriál)

Dokumentární

1969 Pakasteet

Host

TV pořady

1968 Vallankumous tai kuolema (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky