foto

Danny O'Donoghue

  • nar. 3.10.1980 (39 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Soutěž řečníků

TV seriály

2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1996 Finbar's Class (TV seriál)

Dokumentární

2000 Planet Pop

Hudební videoklipy

2017 The Script - Rain (hudební videoklip)
2014 The Script: Superheroes (hudební videoklip)
2013 The Script: If You Could See Me Now (hudební videoklip)
2012 The Script ft. will.i.am : Hall Of Fame (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 The Voice UK (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2009 9th Meteor Ireland Music Awards, The (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky