foto

Colin Borgonon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Faith of Anna Waters
2005 Maska Junior
2004 Životní příběh Natalie Woodové (TV film)
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
1997 Fable (TV film)
1992 Fantasy
1991 Pirates Island (TV film)
1988 Barracuda (TV film)
Cesta kolem světa za 80 dní
1987 Černý krasavec (TV film)
1985 20.000 mil pod mořem
1983 Sherlock Holmes and the Valley of Fear
1978 The Newman Shame (TV film)

TV seriály

2012 Redfern Now (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Escape of the Artful Dodger (TV seriál)
Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Vládci kouzel (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1987 Flight Into Hell (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace