foto

Se-yeon Jin

  • nar. 15.2.1994 (24 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Incheon sangryuk jakjeon
2014 Uiheomhan sangkyeonrye 2
2011 Hwaiteu: jeowooeui mellodi

TV seriály

2018 Daegun (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Gopumgyeok jjaksarang (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
2012 Dasutsongarak (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
2011 Club bilitis ddaldeul (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
Nae ttal kkochnimi (TV seriál)
2010 Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace