foto

Ivar Kants

  • nar. 19.7.1949 (69 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Útok na Alžbětu (TV film)
1993 Buris
1989 Cassidy (TV film)
1987 Gallagher's Travels
The Edge of Power
Twelfth Night
1986 Jenny Kissed Me
Tři mušketýři
1984 Naked Country, The
Silver City
The Secret Discovery of Australia (TV film)
1983 Moving Out
The Dean Case (TV film)
1982 Runaway Island (TV film)
1979 Dawn!
The Plumber (TV film)
1978 Puzzle (TV film)
1977 Barnaby and Me (TV film)

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Lex Talionis (S01E09)
2002 Farscape (TV seriál)
A Prefect Murder (S04E09)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Escape from Jupiter (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1986 Prime Time (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Bellamy (TV seriál)
1980 Menotti (TV seriál)
1979 Doctor Down Under (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
Restless Years, The (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
1975 Shannon's Mob (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace