foto

Ross Higgins

  • nar. 14.6.1931 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Cesta kolem světa za 80 dní
1987 Ostrov pokladů (TV film)
1985 Shout! The Story of Johnny O'Keefe (TV film)
1984 The Old Curiosity Shop
1983 Dot and the Bunny
Sherlock Holmes - Znamení čtyř
1982 Ginger Meggs
1981 Around the World with Dot (TV film)
Oliver Twist (TV film)
1980 Fatty Finn
1977 Děvčátko a klokan
1973 The Gentlemen of Titipu (TV film)

TV seriály

2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
1992 Late for School (TV seriál)
1988 Richmond Hill (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1974 Zlatá horečka (TV seriál)
1972 Around the World in Eighty Days (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Motel (TV seriál)
Skippy (TV seriál)
Woobinda, Animal Doctor (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 The Naked Vicar Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky