foto

Morgan C. Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boys from County Hell
2018 The Comeback
2017 The Fox
2016 Out of Innocence
Second To None
The Cherishing
Without Name
2015 Spiders Trap
The Boy Murder (studentský film)
2014 The Guarantee
2006 Ošklivé káčátko a já

TV seriály

2018 Legend of Cambria (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
Ghosts (S03E12)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
Penny Dreadful (TV seriál)
Čerstvé peklo (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
2014 Vikingové (TV seriál)
Odpovědi psané krví (S02E05)
Oko za oko (S02E04)
Válka bratrů (S02E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
I Need Light (S01E01)
2006 Galactik Football (TV seriál)
Ošklivé káčátko a já (TV seriál)
2005 Vaření? Hra pro děti! (TV seriál)
1993 Extra, Extra, Read All About It (TV seriál)
1988 Nighthawks (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Extra, Extra, Read All About It (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky