foto

Paul Tylak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Supervized
2017 Halal Daddy
Všechno má svůj čas
2015 Uuups! Noe zdrhnul…
2014 Longwoodská legenda
2011 Thór – Legendy z Valhally
2009 Brendan a tajemství Kellsu
2008 Sobík Niko
2007 Be More Ethnic (TV film)
2006 Ošklivé káčátko a já
2001 Last Days in Dublin
1997 Bolt
1995 Knuckleball
1992 Bargain Shop, The

TV seriály

2020 Dead Still (TV seriál)
Jessy and Nessy (TV seriál)
Van Der Valk (TV seriál)
Only in Amsterdam (E02)
2018 Informer (TV seriál)
The Masterplan (E06)
November Has Come (E05)
Ruby Tuesday (E04)
další epizody (6)
Women On The Verge (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Nelly a Nora (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
Bells 'N' Smells (S03E05)
2012 Ferda a Fous (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2007 Skunk Fu! (TV seriál)
2006 Ošklivé káčátko a já (TV seriál)
2004 Stew (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
Kicking Bishop Brennan up the Arse (S03E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Be More Ethnic (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky