foto

Barbara Tarbuck

  • nar. 15.1.1942
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 27.12.2016 (74 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Come Simi
2013 Wild Horses
2009 Samantha Darko
2008 Wednesday Again
2004 Kráčející skála
2003 Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story, The
2002 Legend of Razorback, The
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
1998 Pan Vražda (TV film)
Vražedná lilie (TV film)
1996 Svůdná nenávist (TV film)
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Pouta
Scanner 2: Volkinova pomsta
1994 Kiss Goodnight, A (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Půlnoční svědek
1992 Dům tajemství a lží (TV film)
Ztracené dítě (TV film)
1991 Kudrnatá holka
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1988 David (TV film)
Out of Time (TV film)
1987 Zátah
1986 Číslo 5 žije
Velké problémy
1980 Christmas Without Snow, A (TV film)
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Mrs. R's Daughter (TV film)
Night-Flowers

TV seriály

2013 American Horror Story (TV seriál)
Rozlité mléko (S02E11)
Šarády se jmény (S02E10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
Dexter (TV seriál)
Není nebe bez mráčku... (S08E02)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odhalení (S01E18)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Třináctá komnata (S01E07)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ve hře (S02E01)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stíny P'Jem (S01E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Anonym (S01E08)
Důkazy nelžou (S01E01)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hostitel (S04E23)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Condo (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace